×

Rudy Deighton Corporate Blog

ONLINE DIGITALE METAVERSE PLATFORM

Het Delta Media Digitale Metaverse Platform is een uniek online nieuws, muziek, business & informatie platform combinatie op regionaal, landelijk en wereldwijd niveau.

Het online digitale platform versterkt de verschillende regionale publieke tv, radio, online en omroepen die onderscheidende

zakelijk nieuws en regionale journalistiek brengen door het micro locals team.

Het unieke aan het online nieuws, muziek, business & informatie platform is dat er een online samenwerkingsmogelijkheid wordt aangeboden

tussen regionale nieuwsorganisaties, gemeenten, politiek, zakelijke markt en andere partijen.

METAVERSE STRATEGISCHE DOELEN

Op basis van distributie en marketing op o.a., de programma’s en op projectmatige basis worden concrete

resultaten regionaal en landelijk online gepromoot.

 

Waarbij per regio verschillende nieuwsberichten kunnen worden aangeboden.

 

Dit betekent dat het vooral gaat om de sturing op de gezamenlijke ‘inzet’ van de betrokken regionale organisaties

in het project en de sturing van de gemeenschappelijke online activiteiten.

 

Kenmerk van een online samenwerkingsorganisatie is dat het netwerk niet in formele zin bestuurd wordt.

BETER PUBLIEKE MEDIA-AANBOD

Het Metaverse -micro locals- concept binnen het Delta Media Platform vormt het middelpunt voor het aanbieden van deze overzichtelijke regionale & landelijke nieuwscyclus.

 

Het Delta Media platform omvat alle informatie van een zeker algemeen belang die tot dusver aan publieke waarneming was onttrokken.

 

Het gaat doorgaans over een recent feit, een actualiteit, waar collectieve belangstelling voor bestaat.

.

Nieuws kan echter ook betrekking hebben op een ‘inlichting’ uit het verleden die niet eerder als zodanig is ontsloten voor een brede kring van belangstellenden.

BEZOEK HET NIEUW METAVERSE INFORMATIE PLATFORM !!

Delta Media Metaverse Platform Concept

Het Delta Media Online Platform is een uniek en exclusief landelijk & regionaal business, nieuws en informatie bron.

Met o.a.: virale content, lokale nieuws, vrije tijd, sport, food, onroerend goed, weerbericht, politiek, sociale items, fitness, website en bedrijfsinformatie.

Geschikt om elk project, organisatie en bedrijf dat hun info, profiel, product of online aanwezigheid op het Internet wil vergroten met behulp van de nieuwste marketingstrategie, promotie, technieken, diensten en tools van Regio Nieuws.

Menu POS - Process Online Systeem

Delta Media gebruikt medio 2022 een eigen uniek ontworpen Menu POS (Process Online Systeem), een zogenaamd RPA -Robotics Process Automation systeem.

Voor al haar toekomstige interne werkzaamheden om deze te ondersteunen en te verwerken .

Het Micro Locals project is waar regionale partners hun nieuws, items, video, of informatie eenvoudig op het Delta Media Platform vermelden om meer bezoekers, traffic, promotie, omzet, klanten en resultaten te vergroten.

Metaverse Nieuws & Informatie Platform

Het online marketing platform en het Menu POS systeem van Delta Media moet meer zijn dan alleen het aanbieden van nieuwsberichten afbeeldingen, video's of teksten.

Het Menu POS systeem is de belichaming van alles dat de kern is van het online nieuws- en informatie platform.

Geïntegreerde functionaliteit en geautomatiseerde robots vormen de ruggengraat van het Menu POS systeem. En is onderdeel van de noodzaak om nieuws, bedrijven, producten en meer snel en eenvoudig te upgraden.

Delta Media Online Platform Processin 3 stappen

We willen zaken doen met de juiste persoon (personen), product (en), project (en) of bedrijven op het web!

Niet alleen omdat het aardige mensen zijn, maar omdat het ons helpt bij het realiseren en lanceren van het Nieuws, Muziek, Business & Informatie Platform concept/project. En geef in ruil daarvoor terug wat hij / zij en hun bedrijf willen bereiken.

Hoe meer we met onze unieke zakelijke nieuwsdiensten, marketing & technische hulpmiddelen kunnen helpen, informeren en leveren, des te beter voor ons om te bepalen welke hulpmiddelen en methoden het meest geschikt zijn.

En om het optimale resultaat te garanderen, onderzoeken we de omgeving van iedere regio en bedrijf en de doelstellingen van onze klant.

Planning & Strategie

Hier begint het pas voor Delta Media, na het bouwen van het online Nieuws, Muziek, Business en informatieplatform web structuur, concept, bedrijfsplannen, realisatieplannen en strategie.

Met behulp van wat we hebben geleerd over onze ervaring en projecten, beginnen we de nodige voorbereidingen te treffen om ons bedrijfsplan uit te voeren.

We onderzoeken de nationale en regionale nieuwsmarkt, kijken naar concurrerende bedrijven en stellen een schema op om geplande deadlines te halen.

We zullen alles gebruiken en alles doen om te slagen en moeten bij elke stap van het marketingproces worden bijgewerkt.

Concept Ontwikkeling

De afgelopen twee jaar is het web-ontwerpteam van Delta Media overgegaan naar de laatste fase van het proces voor het maken en bouwen van het nieuws- en informatieplatform.

Hieraan werkte het Delta Media team, terwijl we alle ideeën die tijdens de eerste vergaderingen zijn besproken, meenemen naar het Nieuws & Informatie platform.

Met als doel om het management op de hoogte te houden van het Nieuwsplatform en de realisatiefase en de project- en conceptstatus.

Elk lid van het Delta Media team heeft wel een register bijgehouden van hun realisatievoortgang en werk.

Start & Lancering

Naarmate de plannen/concepten van Delta Media en het online project zijn einde naderen, hebben we mock-ups en concepten gedefineerd voor opmaak en goedkeuring naar onze projectpartner.

Dit was een cruciale stap waarbij zowel de businesspartners als Delta Media volledig moesten deelnemen om het beoogde doel te bereiken.

In de toekomst willen we dat onze partners 100% tevreden zijn met het eindproduct voor marketingnieuws en dat alleen kunnen bereiken met hun hulp.

Onze partners moeten het team informeren over wensen of problemen, dan lossen we deze meteen op.

DELTA MEDIA - METAVERSE CONCEPT -

MENU POS - PROCESS ONLINE SYSTEEM
  • EEN UNIEK METAVERSE AUTOMATISERING PROJECT
    Techniek voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Met behulp van het Menu POS 'software-robots' concept
    Gericht op het automatiseren via de user interface.
TOP